ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ «Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ-ΕΤΟΥΣ»

 ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ «Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ-ΕΤΟΥΣ»




      Χωρίς καμία προσέγγιση δογματική ή εθνικοστορική… με σκοπιά καθαρά λογική πάνω στην θέαση του φυσικού κύκλου της ίδιας της ζωής…

 

Πως γίνεται σε έναν κύκλο να οριστεί η αρχή και τέλος του?

Αφού όλα τα σημεία της περιφέρειας του μπορούν να οριστούν ως αρχή και τέλος του.

Θα πρέπει λοιπόν στην περίπτωση του πλανήτη μας να αναζητήσουμε κατά τη διάρκεια ποιου γεγονότος συμβαίνει η ανα-νέωση του περιοδικού κύκλου ανα-ζωογόνησης της γαίας μας. Όπως συμβαίνει και σε όλα τα έμβια όντα.

 

Ήταν πάντα γνωστό από τους ανθρώπους προγόνους μας ποιο είναι το γεγονός που προκαλεί την ανα-ζωογόνηση του πλανήτη και την ανα-έναρξη του περιοδικού κύκλου της γονιμότητας του.

Είναι το αστρονομικό γεγονός της απόλυτης ευθυγράμμισης του πλανήτη μας με τον ήλιο μας και το πανίσχυρο άστρο Σείριο ταυτόχρονα. Και ονομάζεται «επιτολή του Σειρίου».

 

Σε μια μοναδική μέρα στα τέλη Ιουλίου του ημερολογίου που έχει επιβληθεί να χρησιμοποιούμε, κατά την διάρκεια της ανατολής και για δέκα λεπτά, οι ζωοδότες ακτινοβολίες και ενέργειες των δυο άστρων που πέφτουν πάνω στην γη ευθυγραμμίζονται απόλυτα. ενώνονται, συγχρονίζονται, συντονίζονται και πολλαπλασιάζουν την δύναμή τους.

 

Τα ύδατα του πλανήτη καθαρίζονται, εξυγιαίνονται και ενεργοποιούνται για να εκκινήσουν για ακόμη μια χρονιά την τεράστια και πολλαπλή δημιουργική ζωογόνα δράση τους. Διότι πολύ απλά όπως γνωρίζουμε το ύδωρ μεταφέρει την ίδια την ζωή και από το οποίο σε συντριπτικό ποσοστό αποτελούμαστε.

 

Την διαδικασία αυτή της κάθαρσης, εξυγίανσης και ενεργοποίησης αντιλαμβανόμαστε όλοι οι άνθρωποι με τις αισθήσεις μας.

Αφού το  φαινόμενο του είναι η μετατροπή του νερού της θάλασσας σε πόσιμο για περίπου 10 λεπτά της ώρας. Όλοι βλέπουμε και αισθανόμαστε αυτό το αληθινό θαύμα.

Μόλις τελειώσει αυτό το διάστημα επανέρχεται το υψηλό επίπεδο άλατος και αρχίζει το νέο έτος ζωής του πλανήτη.

με την επικράτηση των δογμάτων και τον έλεγχο επί του βίου και του περιβάλλοντος των ανθρώπων το γεγονός άρχισε να αποκρύβεται καθώς ο γνώστης δεν ελέγχεται εύκολα.

Ορίστηκαν άλλες ημερομηνίες πρώτης μέρας και μάλιστα μέσα στα σκοτάδια του μεσονυχτίου. Η αντίληψη του καθενός και η έρευνα μπορεί να καθορίσει διάφορους λόγους που έγινε αυτό.

Κύριος λόγος η απομάκρυνση από τον φυσικό τρόπο και αληθινό χρόνο της δημιουργίας.

Εδώ και 8 χρόνια περίπου αποκαλύφθηκε στους ανθρώπους  ξανά, από τον Αρτέμη Σώρρα αυτή τη φορά, το φαινόμενο αυτό και όποιος επιθυμεί μπορεί να βιώσει το φαινόμενο  ή να εκτελέσει το δρώμενο θέασης του φαινομένου και συλλογής του υγιούς και ενεργοποιημένου  υφάλμυρου ύδατος της θάλασσας.



 Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ



Η ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΟΔΟΤΗ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΩΝ 360 ΜΕΡΟΝΥΧΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΩΝ.

360 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. 

ΑΡΑ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ 13ου ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΗΝΑ.

ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6.26 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΔΙΟΤΙ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ:



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ TV ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ:



ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ:



ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

  

ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥΣ...

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.
===============================================================

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ!!!!
👇👇

===============================================================

ΚΑΛΟΥΜΕ 

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :

👇👇
======================================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ