ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Η καταρρέουσα οικονομικά Τουρκία αποπληρώνει μέρος από το χρέος της Σομαλίας στο ΔΝΤ

 

Η Τουρκία αποπληρώνει μέρος από το χρέος της Σομαλίας στο ΔΝΤ

Η Τουρκία αποπληρώνει μέρος από το χρέος της Σομαλίας στο ΔΝΤ
Η Τουρκία συμβάλλει στην ελάφρυνση του χρέους της Σομαλίας, δεσμεύοντας περίπου 2,4 εκατομμύρια σε Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα (SDR), ένα αποθεματικό περιουσιακό στοιχείο του Διεθνούς Νμισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), ανακοίνωσε η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Τουρκίας, την Πέμπτη, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Η βοήθεια εμπίπτει στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για τις Υπερχρεωμένες Φτωχές Χώρες (HIPC), που έχει δημιουργηθεί από την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ για την ελάφρυνση του χρέους στις φτωχότερες και πιο χρεωμένες χώρες του κόσμου.

Ο Αμπντουλκαντίρ Μοχάμεντ Νουρ, υπουργός Δικαιοσύνης της Σομαλίας, είπε στο Twitter: "Η καρδιά μου νιώθει ευγνωμοσύνη για τον @RTErdogan για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή του στη Σομαλία, ειδικά στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που οδήγησαν την Τουρκία να εκκαθαρίσει τα χρήματα του χρέους της Σομαλίας προς το ΔΝΤ, αφαιρώντας από τα χρήματα που οφείλονται στην Τουρκία από τΟ ΔΝΤ. Η Τουρκία παραμένει ισχυρός σύμμαχος στην πρόοδο της Σομαλίας. "

   


Σύμφωνα με την επίσημη εφημερίδα της Τουρκίας, τον Μάρτιο, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα ενέκριναν την επιλεξιμότητα της χώρας του Κέρατος της Αφρικής για ελάφρυνση χρέους στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας HIPC.

Το χρέος της Σομαλίας θα μειωθεί από 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του 2018 σε 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρή παρούσα αξία, ένα σημαντικό βήμα προς τη βιωσιμότητα του χρέους της χώρας, την αυξημένη ανάπτυξη και τη μείωση της φτώχειας.

Οι σχέσεις Τουρκίας και Σομαλίας έχουν ιστορία που χρονολογείται από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και τα τελευταία χρόνια έχουν ανανεωθεί, καθώς έμμεσα η πάμφτωχη αφρικανική χώρα που μαστιζόταν από τον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατικής al-Shabab, έχει μετατραπεί σε άτυπο προτεκτοράτο της Τουρκίας

Η τουρκική πρεσβεία στο Μογκαντίσου εγκαινιάστηκε το 1979, έκλεισε το 1991 λόγω εμφυλίου πολέμου και άνοιξε εκ νέου την 1η Νοεμβρίου 2011.

Πέτρος Κράνιας

Διαβάστε ακόμα: 

* Πώς Τουρκία, Ιράν και Μουσουλμανική Αδελφότητα μετά τη Λιβύη άπλωσαν πλοκάμια και στην Υεμένη

* Τουρκία - Κατάρ έχουν στρατολογήσει πάνω από 2.000 Σομαλούς μισθοφόρους και τους έστειλαν στη Λιβύη


ΠΗΓΗ:  www.capital.gr


ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΟΣΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΡΒΗΧΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ



ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΝΤ. ΟΛΕΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΜΑΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ" ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΣΑ.


Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ "αφαιρώντας απο χρήμματα που οφείλονται στην Τουρκία απο ΔΝΤ"
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ; ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETON WOODS TO 1944 KAI ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΩΝΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ:
 
ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ "ΠΑΡΑΔΟΞΑ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: 

ΠΩΣ ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΕΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ Η.Π.Α.;

ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ ΠΡΩΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΑΠΕI; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ; ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ; 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ;

ΚΑΙ Η ΣΟΜΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ;

KAI ME THN ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΩΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;

ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ; EXEI KANEI ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.



ΘΕΩΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ  ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ  ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ, ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. 

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΚΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΙΔΩΤΙΚΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ "ΤΡΑΠΕΖΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΜΕ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.

 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ 4% ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.





ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ.

ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.
===============================================================

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ!!!!
👇👇

===============================================================

ΚΑΛΟΥΜΕ 

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :

👇👇
=====================================================================



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ